träningen

Vi skulle ha ridit för Annie men eftersom att hon inte mådde bra så fic vi rida för Lollo istället. Riktigt kul om jag får säga det själv. :D. Vi red "fram" lite själva i skritt och trav innnan Lollo kom (hon jobbade i stallet, så hon kunde
inte vara i ridhuset i början). När hon kom in så började vi med öppnor och slutor vilka blev hyffsade fick lite tips om jag kan förbättra dem. Efter det tog vi galoppen red mycket i samlad galopp, tänkte på att hon ska gå i uppförsbacke (över sina bakben med andra ord) hon var riktigt fin och mjuk där. Red fem serpentiner med enkla byten och tre serpentiner utan som det står i programet. Vi red igenom programet vilket också gick bra hon la sig på i galoppen men men ingen fara ändå. Hälsningarna blev lite hastiga eftersom att hon gärna går i väg innan man ger "tillåtelse".

Dagens två tips: Rid jämna slutor med lika mycket ställning hela tiden samma med öppnor, bakdelen får ej gå före gör helldre mindre i såna fall och om hästen vill gå i väg och slänger upp huvudet innan du hälsar gör en kortare halt och hälsa snabbare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0